Projektovanje

Projektovanje

Naše kvalificirano osoblje spremno je ispuniti svaki Vaš zahtjev za izradu kompletne projektne...

Nadzor

Nadzor

Ključ uspjeha svakog projekta leži u rukama kvalitetnog nadzora istog. Naše iskustvo i znanje...

Savjetovanje

Savjetovanje

Naša kompanija ima kvalificirano osoblje i posjeduje odgovarajuću građevinsku mehanizaciju...

3D vizualizacija

3D vizualizacija

Opravdajte Vaše buduće ulaganje i povećajte ekonomsku vrijednost vaših projekata tako što......

Projektovanje

Izrađujemo kompletnu tehničku dokumentaciju

Izrađujemo kompletnu tehničku dokumentaciju za sve vrste objekata visokogradnje, bilo da se radi o legalizaciji postojećih ili izgradnji novih objekata. Ovisno o zahvatu dokumentacija se može sastojati od:

U sklopu izrade tehničke dokumentacije obavljamo poslove prikupljanja prethodnih suglasnosti i ishodujemo odobrenja za građenje.

Nadzor

Budite sigurni da će sa vašim projektom sve ići kako treba

Obavljanje poslova stručnog nadzora nad izgradnjom građevinskih objekata je jedna od osnovnih djelatnosti firme. Možemo za vas obavljati sve vrste nadzora – projektantski, stručni i investicijski nadzor. Naši ovlašteni inženjeri sa dugogodišnjim iskustvom osiguravaju da se izgradnja objekata odvija u skladu s dobijenim odobrenjima za gradnju, prema usvojenoj tehničkoj dokumentaciji i potpisanom ugovoru s investitorom. Tokom gradnje nadzor vrši kontrolu izvođenja radova, kvalitetu ugrađenih materijala i opreme, te održavaju komunikaciju s investitorom.

Funkcionišemo tako da o vašim interesima brinemo od početka do kraja, zato možete biti sigurni da će ostvarenje vaših planova ići tako lahko.

Savjetovanje

Osigurajte koncepciju građevine

Svrha provođenja tehničkog savjetovanja investitora odnosno obavljanja djelatnosti upravljanja projektom gradnje jeste da se prije i u toku izvođenja radova osigura realizacija koncepcije građevine.

Konsalting uključuje sljedeće poslove ili samo dio njih:

3D vizualizacija

Opravdajte Vaše buduće ulaganje

3D vizualizacija je primjenjiva u svim vrstama projekata. Osnovna ideja je da se bilo koji objekat može kvalitetno prikazati i prezentirati na osnovu ideje, skice ili tehničkog crteža, ali i u bilo kojoj fazi izrade. Naročito je značajna u građevinarstvu, gdje je moguće izraditi detaljne prikaze objekata mnogo prije nego sama gradnja uopšte i počne.

3D vizualizacija objekata u realnom okruženju daje kupcima i investitorima fotorealističan prikaz kako će objekti izgledati u stvarnosti. Prema njihovim željama unaprijed omogućuje otklanjanje eventualnih nedostataka i grešaka u izgledu i funkciji objekta, čime se izbjegavaju naknadni troškovi i prepravke na objektima.

Opravdajte Vaše buduće ulaganje i povećajte ekonomsku vrijednost vaših projekata tako što ćete ih kvalitetno predstaviti potencijalnim kupcima ili investitorima kroz fotorealistične prezentacije u obliku 3D fotografija, animacija ili virtualnih aplikacija.